Setari Cookie-uri

10 diete de la vedete

Fie ca trebuie sa arate superb pentru vreu rol, sa intre in costumul de scena sau pur si simplu sa faca fata cu brio bliturilor ce se descarca in ochii lor, vedetele sunt supuse unei presiuni incredibile de a fi cat mai slabe. Iar daca unele dintre ele continua sa declare cu o serenitate de invidiat ca nu trebuie sa depuna nici un efort pentru a arata bine altele sunt dispuse sa impartaseasca secretele lor.

7. Dieta de 3 ore- Jennifer Lopez, Lucy Liu, Angelina Jolie

Fanii acestei diete sustin ca atunci cand mananci mancare sanatoasa la fiecare trei ore metabolismul tau se stabilizeaza si incepi sa slabesti. Prima masa a zilei o mananci cel tarziu la o ora dupa ce te-ai trezit apoi mananci la fiecare 3 ore. Ultima masa a zilei se mananca cu 3 ore inainte de culcare. Mesele trebuie sa aiba un continut caloric destul de scazut: carne slaba, fructe, legume etc.

8. Dieta japoneza- Victoria Beckham

Aceasta dieta presupune sa consumi doar alimente si mancaruri gatite in stil traditional. Prin urmare ai voie sa consumi mult peste, legume, fructe, orez si soia. Trebuie, de asemenea,sa te tii departe de calorii, zahar, sare si grasimi saturate. Aceasta dieta iti reeduca organismul astfel incat sa renunti la obiceiurile nesanatoasa. In plus, consumul mare de peste iti va aduce un aport necesar de grasimi Omega 3. Citeste mai multe despre aceasta dieta aici.


9. Dieta mancarii fara gust- Mariah Carey

Nu exista o dieta cu acest nume insa nu am gasit cuvinte mai bune pentru a descrie alegerile dietetice ale cantaretei Mariah Carey. Solutia ei pentru a slabi e sa serveasca mancaruri cat mai neapetisante precum supe nearomatizate si peste cat mai fad. Conform acesteia mancarea fara gust indeparteaza pericolul de a manca exagerat. Daca pentru ea functioneaza acest principiu nu putem decat sa o felicitam.

10. Dieta ‘Zone’- Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Sandra Bullock

Creata de doctoral Barry Sears, aceasta dieta este considerate una destul de sanatoasa deoarece presupune ca fiecare masa sa contina 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi. Dieta Zone pleaca de la ideea ca aceste proportii ajuta la mentinerea nivelului optim de hormoni importanti, in special al insulinei, ale carei oscilatii au efecte negative asupra nivelului de grasime al unei persoane. De mentionat totusi ca pentru a manca cu adevarat sanatos nu conteaza doar proportiile ci si sursa acestor substante (spre exemplu conteaza daca iti iei proteinele dintr-o mancare tip fast-food sau dintr-o bucata de carne la gratar), insa acesta e un aspect pe care dieta il ignora.

Un articol de Ioana

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.