Setari Cookie-uri

Ghid de intretinere pentru un par matasos si stralucitor

Visezi la un par lung si sanatos? Poti sa-l obtii daca urmezi cateva sfaturi esentiale. Mai jos, ti-am pregatit un ghid de intretinere, util pentru o podoaba capilara stralucitoare, de invidiat:

Prinde parul cand dormi

Poate iti este comod sa dormi cu parul desprins, dar acest obicei favorizeaza ingrasarea acestuia. De asemena, varfurile se tocesc mai repede si peste noapte firele de par se incurca mai usor.

Inainte de somn piaptana parul foarte bine apoi prinde-l intr-un coc inalt, astfel incat sa nu te deranjeze cand dormi. O alta solutie ar fi sa-l impletesti intr-o coada lejera. Dimineata, parul va fi usor de pieptanat si ondulat in mod natural.

Ghid de intretinere pentru un par matasos si stralucitor

Urmeaza o dieta sanatoasa

O dieta sanatoasa, bogata in alimente cu vitamine si proteine iti asigura un corp suplu dar si un par de invidiat. Ouale, pestele, carnea de pui si legumele nu trebuie sa iti lipsesca din mesele principale.
Include in meniul tau multe salate si carne fara grasime.

Spanacul, broccoli si morcovul contin vitaminele A si C, raspunzatoare de producerea sebumului. Carnea de pui contine proteine si pestele este bogat in acizi grasi, omega 3 si vitamina B.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.