Setari Cookie-uri

Pantalonii care te slabesc

In sezonul cald, picioarele necesita o atentie desavarsita, deoarece te pot propulsa in centrul atentiei indiferent de momentul zilei. Atat la piscina, cat si la shopping sau la petrecere, picioarele frumoase dau tonul in materie de tendinte. Daca nu esti inca multumita de aspectul lor si iti doresti sa-ti imbunatatiesti imaginea, iti propunem sa incerci pantalonii care te slabesc.

Daca nu esti inca multumita de aspectul lor si iti doresti sa-ti imbunatatiesti imaginea, iti propunem sa incerci pantalonii care te slabesc.

Principalele avantaje

Promovati prima data de celebritati, apoi de centrele de beauty, pantalonii de slabit au devenit in prezent un accesoriu inclus permanent in programele de slabit. Principalele avantaje sunt ca pot fi purtati atat acasa, cat si la plimbare pe sub imbracaminte. Confectionati dintr-un material special, se muleaza foarte bine pe corp si favorizeaza eliminarea toxinelor. Odata ce intra in contact cu pielea provoaca o transpiratie abundenta, contribuind la obtinerea unei siluete zvelte.

Sporeste-le efectul tonifiant si poarta-i in timp ce faci jogging. Nu trebuie sa-ti faci griji din cauza transpiratiei excesive. Pantalonii sunt igienizati impotriva mirosurilor neplacute, astfel incat sa asigure confort si libertate de miscare.

Cum actioneaza

Pantalonii sunt disponibili in doua variante: scurti pana in dreptul genunchilor sau lungi pana la glezne. Ambele modele copera intreaga zona a taliei, asigurand astfel o presiune puternica si asupra abdomenului.

Pantalonii de slabit care lupta impotriva celulitei sunt confectionati dintr-un material distinct, prevazut cu tesaturi microcelulare. Acestia combina efectul de sauna cu un masaj eficient care imbunatateste circulatia sanguina, elimina excesul de apa din tesut si reduce efectul de “coaja de portocala”. Utilizeaza-i regulat, in combinatie cu un regim bazat pe foarte multe lichide si rezultatele mult asteptate nu vor intarzia sa apara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.