Setari Cookie-uri

Alerta maxima: 4 dusmani ai sanilor perfecti

Sanii au nevoie de atentie constanta si ingrijire din partea noastra deoarece sunt foarte sensibili. Un decolteu frumos si elegant atrage nu doar privirea barbatilor, ci si a femeilor. Frumusetea sanilor nu consta in cat de mari si descoperiti sunt, ci in naturaletea si, bineinteles, elasticitatea acestora. Niciodata nu vom putea spune ca o o pereche de sani lasati reprezinta ceva frumos.

b) Stai pe un scaun si tine palmele pe margine. Ridica-ti corpul si sprijinandu-te doar in maini. Indoaie usor coatele si coboara posteriorul cat mai jos, apoi revino in pozitia iniitiala. Executa trei serii a cate 10 repetari.

4. Dusurile fierbinti

Apa fierbinte este un mare dusman al sanilor deoarece afecteaza celulele responsabile de formarea fibrelor de colagen si, astfel, sanii isi pierd elasticitatea. Mai mult, exista posibilitatea ca in timp, o data cu lasarea sanilor, sa apara si mici vergeturi.

Pentru a preveni o astfel de problema, este indicat ca in timpul dusurilor sa folosesti in mod alternativ apa calda si rece, iar la final incheie cu un jet de apa rece in zona sanilor (aceasta ajuta la circulatia sangelui).

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.