Setari Cookie-uri

Lectia de seductie: Discutie privata cu propriul corp

Cat de mult iti iubesti corpul?

Foto: Shutterstock

"Ahh, vreau sa imi pun silicoane, am sanii prea mici", "Imi urasc burta, este plina de grasime", "Refuz sa ma mai uit la fundul meu, este atat de mare incat nici nu vreau sa il mai vad".

Care mai este viata ta... sexuala?

Multe femei refuza sa faca sex, fiindu-le teama ca partenerii vor observa celulita de pe coapse, aripioarele din lateral, sanii lasati sau grasimea de pe abdomen. Nu stiu cate dintre noi stau si analizeaza corpul barbatilor in timpul sexului. Ei de ce ne-ar analiza pe noi?

Unde este pasiunea de care avem nevoie pentru a mentine o relatie pe linia de plutire? Ce s-a intamplat cu femeile sigure pe ele care puteau conduce chiar si lumea? Luati-o ca exemplu pe Marilyn Monroe, un adevarat simbol de frumusete si senzualitate. Niciodata slaba, mereu durdulie si cu celulita, insa intotdeauna un sex simbol. Cu sani mari, celulita la vedere, burtica si aripioare, actrita continua sa fie una dintre cele mai sexy femei din toate timpurile. Secretul ei? Siguranta si increderea in propria persoana. Marilyn stia cum sa isi ascunda defectele, folosind mici trucuri pentru ca lumea sa ii poata observa numai calitatile.

Citește și:

Mai vreti? Va mai pot da! Un alt exemplu este Kylie Minogue. Mignona, insa perfecta. Desi are 1,52 m inaltime, cantareata australina a fost catalogata ca femeia cu cele mai sexy picioare din lume. Va dati seama cat de scurte sunt piciorusele vedetei? Adevarul este ca nici nu conteaza deoarece Kylie a reusit sa demonstreze ca inaltimea nu este o piedica in frumusete.

Aishwarya Rai, frumusetea din India, a stralucit la Festivalul de la Cannes de anul acesta, desi nu mai are formele de model care au consacrat-o. In urma sarcinii, femeia a luat destul de mult in greutate, intrand in randul femeilor grasute. Aspru criticata pentru faptul ca nu "mai are grija de corpul sau" si ca nu vrea sa slabeasca, Aishwayra le-a demonstrat tuturor ca inca isi merita titlul de cea mai frumoasa femeie din Univers, eclipsand "frumusetile" schiloade care au defilat pe covorul rosu (vezi foto aici).

Citește și:

Tie ce iti trebuie pentru a fi fericita? Invata sa vezi dincolo de aparente, sa te iubesti asa cum esti si sa iti creezi propriul tipar de frumusete.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.