Setari Cookie-uri

Lectia de seductie: Discutie privata cu propriul corp

Cat de mult iti iubesti corpul?

Multe femei nu isi cunosc suficient de bine corpul in timp ce altele ajung sa refuze sa se cunoasca din cauza defectelor. Idealul feminin este departe de a disparea din lumea noastra, creand panica, insecuritate si gelozie in randul femeilor.

In timp ce vedetele sunt retusate, modificate si perfectionate in Photoshop, noi refuzam sa ne acceptam defectele, fiindu-ne teama ca sunt atat de mari incat nimeni nu ne-ar mai iubi. Dar ce inseamna defecte? In timp ce pentru unii barbati femeile slabe scandura sunt iubite perfecte, altii prefera femeile plinute, cu forme si fund apetisant. Unii barbati adora sanii minusculi (gen mere sau chiar nuci), in timp ce altii isi clatesc ochii cu decoltee adanci, la care chiar si cele mai voluminoase sutiene nu reusesc sa tina in frau sanii imensi si buclucasi.

Astea fiind spuse, care este idealul feminin? Parerile sunt impartite, insa viata noastra depinde tot de mass media, lumea fashion si parerea altora. De ce nu putem sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem si sa invatam sa ne respectam ca femei? De ce intotdeauna gasim ceva de schimbat, ceva de urat si ceva de ignorat?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.