Setari Cookie-uri

Lectia de seductie: Discutie privata cu propriul corp

Cat de mult iti iubesti corpul?

Mai vreti? Va mai pot da! Un alt exemplu este Kylie Minogue. Mignona, insa perfecta. Desi are 1,52 m inaltime, cantareata australina a fost catalogata ca femeia cu cele mai sexy picioare din lume. Va dati seama cat de scurte sunt piciorusele vedetei? Adevarul este ca nici nu conteaza deoarece Kylie a reusit sa demonstreze ca inaltimea nu este o piedica in frumusete.

Aishwarya Rai, frumusetea din India, a stralucit la Festivalul de la Cannes de anul acesta, desi nu mai are formele de model care au consacrat-o. In urma sarcinii, femeia a luat destul de mult in greutate, intrand in randul femeilor grasute. Aspru criticata pentru faptul ca nu "mai are grija de corpul sau" si ca nu vrea sa slabeasca, Aishwayra le-a demonstrat tuturor ca inca isi merita titlul de cea mai frumoasa femeie din Univers, eclipsand "frumusetile" schiloade care au defilat pe covorul rosu (vezi foto aici).

Citește și:

Tie ce iti trebuie pentru a fi fericita? Invata sa vezi dincolo de aparente, sa te iubesti asa cum esti si sa iti creezi propriul tipar de frumusete.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.