Setari Cookie-uri

Cum tii cearcanele la distanta

Obtine o privire seducatoare, lipsita de cearcane!

6. Nu mai bea alcool. Cel putin seara, cu minim doua ore inainte de culcare, evita sa mai bei bauturi alcoolice. Aceastea favorizeaza insomnia dar dilata si vasele de sange. Astfel vinisoarele de sub ochi devin mai proeminente si accentueaza cearcanele.

7. Poarta ochelari de soare. Soarele puternic sporeste productia de melanina la nivelul pielii. Aceasta substanta este responsabila pentru culoarea inchisa a tenului; subliniaza bronzul dar totodata, accentueaza nuanta cearcanelor. Asadar, ochelarii de soare nu trebuie sa-ti lipseasca in zilele insorite ale verii.

sursa foto: shutterstock.com

8. Investeste intr-o crema cu mltivitamine. Pielea din jurul ochilor necesita o ingijire speciala. Investeste fara regrete intr-o crema de ochi cu un continut crescut de vitamina K si B12. Aplic-o pe tenul perfect curat, seara si dimineata.

Citește și:

9. Manaca multe fructe si legume. O ingrijire corespunzatoare trebuie completata cu o dieta pe masura. Ca sa tii cearcanele la distanta include in mesele tale multe legume si fructe, bogate in vitamine si antioxidanti: morcovi, varza, rosii, castraveti, banane sau mere.

10. Foloseste comprese cu musetel. Nu uita de remediile naturiste. Cand ai ochii obositi, apeleazala cateva trucuri homemade pentru a le reda stralucirea. Musetelul are un efect calmant antiiritant asupra pielii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.