Setari Cookie-uri

Cum tii cearcanele la distanta

Obtine o privire seducatoare, lipsita de cearcane!

Invata cum sa tratezi eficient problema cearcanelor de sub ochi. Apeleaza la remedii naturiste dar urmeaza si un stil de viata sanatos.

1. Hidrateaza-te corespunzator. Lipsa apei din organism poate determina aparitia cearcanelor. Hidrateaza-te corespunzator ca sa ai un ten radiant, lipsit de imperfectiuni. Bea minim 2 l de apa pe zi si include in meniul tau cat mai multe lichide.

2. Odihneste-te. Noptile pierdute si stresul sunt principalele cauze pentru ochii obositi. Un somn odihnitor de cel putin 8 ore pe noapte tine cearcanele la distanta.

somn
sursa foto: shutterstock.com

3. Renunta la fumat. Fumatul imbatraneste pielea fetei, dar este responsabil si pentru formarea cearcanelor de sub ochi. Fumul de tigara ingreuneaza circulatia sangelui si favorizeaza aspectu ochilor obositi.

4. Alege o perna comoda. Capul si gatul trebuie sa aiba o pozitie relaxanta in timpul somnului pentru a facilita circulatia sangvina corecta.

Citește și:

5. Demachiaza-te corect. Bineinteles, demachierea este ritualul esential care nu trebuie sa lipseasca din rutina ta. Zona ochilor este deosebit de sensibila si are nevoie de o curatare eficienta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.