Setari Cookie-uri

Mezoterapia - inamicul celulitei

Mezoterapia este o noua metoda de tratament impotriva celulitei.

comunicat de presa

Putine femei au auzit si stiu ce este mezoterapia. Cat se poate de simplu, o metoda noua de tratament folosita in medicina estetica non-invaziva care se ocupa cu injectarea de cantitati minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine si agenti homeopatici in piele.

Este foarte eficienta in eliminarea celulitei, in scaderea in greutate si are efecte anti imbatranire la nivelul pielii.

Punctul forte al acestei terapii este faptul ca nu necesita spitalizare, anestezie generala sau repaus prelugit la pat.

Formulele aplicate in cadrul mezoterapiei reduc grasimea de la nivelul zonei afectate de celulita, imbunatatesc circulatia sangvina care are de suferit in cazul celulitei si distrug tesutul conjunctiv afectat.

O procedura non-invaziva

Mezoterapia este folosita cu precadere pentru tratarea adipocitelor pe care le dilueaza si pentru cresterea elasticitatii pielii. Pentru aceasta sunt injectate cantitati foarte mici de substante homeopate, vitamine, aminoacizi si enzime in stratul mijlociu al pielii, adica in mezoderm.

Citește și:

Substantele utilizate (vitamine, minerale, enzime, extracte de plante, medicamente si aminoacizi) sunt injectate cu ajutorul unei seringi sau unui pistol special cu ac foarte fin, de 4mm lungime. Substantele sunt alese in functie de nevoia fiecarui pacient si de eventualele reactii alergice care pot sa apara.

,,Pacientii nu vor incepe tratamentul inca de la primul consult, pentru ca este nevoie sa lasam timp testelor alergice sa iti definitiveze rezultatele.”, precizeaza Dr. Anca Dobos, medic primar dermato-venerologie.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.