Setari Cookie-uri

Caderea parului: Motive si solutii

Podoaba capilara este cel mai de pret accesoriu si una dintre cele mai mari preocupari ale femeilor, dar nu numai.

Cand nu ai timp sa iti pregatesti propriile tratamente, poti apela cu incredere la produsele din comert.

Dintre acestea, iti recomand sa incerci un mai multe feluri de tratamente.

In primul rand, iti trebuie un sampon impotriva caderii parului, cum este Subrina Sampon impotriva caderii parului 200 ml (cu extract de hamei, disponibil pe site-ul BeautySpell.ro, la pretul de 29 de lei) sau DR. TAFFI - Sampon regenerant GOLD (cu ulei esential de lavanda, pantenol si tensioactivi derivati din nuca de cocos; disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro,200 ml, la pretul de 45 de lei).

Pentru o descurcare mai eficienta (te tragi mai putin de par, cade mai putin par), este recomandat sa folosesti dupa fiecare spalare un balsam pentru par sau un spray pentru descurcare.

In plus, poti folosi masti de par, pentru hranirea si revitalizarea lui. Recomandam Masca pentru un par mai bogat (cu extracte de vita de vie rosie si ulei de camelie, disponibila pe site-ul Yves-Rocher.ro, la pretul de 38 de lei).

Citește și:

O alta masura eficienta impotriva caderii parului sunt tratamentele in fiole, fiecare continand doza exacte pentru o folosire. Acestea sunt putin mai puternice si sunt recomandate pentru problemele severe. Tratamentul Bema bio hair tratament impotriva caderii parului 12 fiole x 10 ml cutie bema contine Glicogen marin, Rozmarin, Moringa si Kino indian si este disponibil pe site-ul Plafar.net la pretul de 99 de lei.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.