Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru o piele ferma si sanatoasa

Cum sa-ti pastrezi pielea sanatoasa si stralucitoare

PRODUSE COSMETICE

1. Exfolierea

In urma folosirii unui scrub, vei scapa de celulele moarte ale pielii si vei stimula circulatia sanguina. Exfolierea poate fi facuta de un specialist intr-un spa insa la fel de bine si mult mai ieftin, poti face asta in intimitatea casei o data sau de doua ori pe saptamana.

Pentru rezultate mai bune, foloseste o lufa sau o manusa speciala. Ai la dispozitie numeroase produse cu care poti face exfolierea insa trebuie sa il alegi pe cel care ti se potriveste tie.

Gomajul oriental pe baza de samburi de argan (pret 62 lei) de la Yves Rocher.ro curata pielea delicat, o hidrateaza si lasa in urma un parfum subtil placut. Acesta mai contine ulei de argan si argila marocana. Gama este completata de un ulei de dus si un elixir de masaj pe baza de trandafir, desprinse parca din 1001 de nopti.

Un alt produs benefic pielii tale este scrubul de corp cu sare de mare cu aroma de lavanda si mar de la Mineralium Dead Sea. Acesta contine minerale de la Marea Moarta pentru oxigenarea tesuturilor.

Citește și:

Proprietatile mineralelor redau frumusetea, elasticitatea si aspectul catifelat al pielii. Produsul este disponibil pe oja.ro la pretul de 55 lei.

Exfoliant pentru corp Illuminate SeaScrub (pret 97 lei) contine saruri marine si o serie de uleiuri esentiale potrivite pentru orice tip de piele.

Uleiul esential de salvie are efect stimulator, purificator, echilibreaza secretia de sebum, este antiseptic si aromatic. Uleiul esential de rozmarin purifica pielea, o stimuleaza si o revitalizeaza iar uleiul esential de busuioc are efect antiseptic.

Pentru o utilizare corecta a scrubului, incepi cu gleznele tale apoi continua pana sus cu miscari circulare ferme dar blande.

2. Curatare

Exfoliantul se curata apoi cu un dus sau o baie in apa calda. Gelurile de dus pe care le folosesti sunt si ele extrem de importante pentru bunastarea pielii tale.

Citește și:

Poti incerca un gel de dus racoritor cu extract de menta. Enliven Luxury Gel de Dus si Spumant de Baie Racoritor ( 11, 99 lei/ 500 ml, Oja.ro) contine portocala si esenta din ulei de menta. Produsul este ideal pentru serile calde de vara sau te poate ajuta sa te relaxezi dupa o zi obositoare de munca.

Mineralele marine sunt disponibile acum si in gelurile de dus. DermaSel Elixir de baie cu Levantica si Pin (pret 27 lei) curata delicat pielea si o lasa catifelata si supla.

Extractul de levantica are un efect calmant si relaxant asupra pielii. In plus, aroma sa este cunoscuta ca fiind un remediu eficient pentru insomnie. Pot incerca si aromele de trandafir salbatic sau struguri si nuci.

Uleiul de masline joaca si el un rol important atunci cand vine vorba de curatarea pielii. Spuma bogata din gelul de dus nectar cu masline (pret 25 lei/400 ml, Yves Rocher.ro) transforma dusul intr-un adevarat ritual de imbaiere relaxant, cu beneficii pentru piele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.