Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru o piele ferma si sanatoasa

Cum sa-ti pastrezi pielea sanatoasa si stralucitoare

3. Hidratare

Ca sa ramana mereu tanara, pielea are nevoie de hidratare intensa. Indiferent de produsele alese, trebuie sa le folosesti de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Mai mult de atat, pielea are nevoie si de protectie solara pe tot parcursul anului. De aceea, alegerea ideala este o crema bine hidratanta dar care are si factor de protectie impotriva efectelor nocive ale soarelui.

Crema hidratanta Jessica ( pret 75 lei, All Beauty.ro) pentru maini si corp preintampina imbatranirea prematura a pielii si o protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale soarelui.

Daca pielea ta este foarte uscata si ai senzatia uneori ca te strange si te irita, ai nevoie de un tratament intensiv de ingrijire. Garnier iti pune la dispozitie tratamentul in 7 zile cu lapte de corp reparator cu unt de Karite. (pret 18, 9 lei/400 ml, oja.ro)

Atunci cand folosesti untul de corp, te astepti ca acesta sa fie un foarte bun factor de hidratare dar sa lase in urma o aroma de vis. Greenland Unt de corp cu zmeura (pret 45 lei, Beauty Spell.ro) este un produs 100% natural, continand extracte din pulpa de zmeura, cu un parfum senzational. Pe langa zmeura acesta contine si unt de Shea si cacao refacerea pielii.

Citește și:

4. Anticelulitic si antivergeturi

Celulita si vergeturile sunt doua dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile. Exercitiile fizice si consumul de apa sunt remediile cele mai potrivite pentru aceste neajunsuri. Insa efectele acestora pot fi sporite si de produsele cosmetice, indeosebi de cele care contin extracte de plante.

Un aport aparte in combaterea celulitei si a vergeturilor il aduc uleiurile esentiale presate la rece. Uleiul de Babassu (pret 23, 7 lei, Bio-Cosmetics.ro) este protector, lupta impotriva imbatranirii premature a pielii, hidrateaza foarte bine si se absoarbe rapid.

Ulei esential organic de grapefruit (pret 19 lei, Bio-Cosmetics.ro) este un revitalizant excelent. Acesta intareste sistemul limfatic si lupta impotriva celulitei.

Uleiul de avocado (24, 7 lei, Bio-Cosmetics.ro) are o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca. Reprezinta o sursa bogata de vitamina A, B1, B2 si D si hidrateaza in profunzime. Este absorbit cu usurinta si nu lasa la suprafata pielii o pelicula grasa, neplacuta.Este ideal pentru tratarea si prevenirea vergeturilor.

Citește și:

Maceratul uleios de tataneasa (pret 26, 9 lei, Bio-Cosmetics.ro) este utilizat extern pentru ingrijirea pielii si prevenirea ridurilor cat si pentru cicatrizare si diminuarea vergeturilor.

Gelurile si cremele termoactive au o eficacitate sporita impotriva celulitei. Ecovital Gel termoactiv anticelulitic (pret 79 lei, Beauty Spell.ro) stimuleaza circulatia sangelui care este deficitara atunci cand se formeaza celulita.

Produsul diminueaza aspectul de piele de portocala, hidrateaza pielea si are actiune de diminuare a depozitelor grase.

Un alt produs termoactiv eficient este crema modelanta de la Gerovital Body Slim (pret 23, 5 lei, oja.ro).

Efectul de incalzire locala apare in 5-10 minute de la aplicare si accelereaza reducerea depozitelor adipoase. Crema contine ingredienti activi de origine vegetala si marina, ce au efecte in tratamentul celulitei si uleiul natural de lamaie, ce va imbunatati circulatia, ajutand la detoxifiere.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shuttestock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.