Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre AROMATERAPIE

Feluri in care sa iti destinzi spiritul

Aromaterapia va functiona de minune cu muzica potrivita, asadar deschide linkul de mai jos intr-o fereastra noua si salveaza-l la preferate, pentru a asculta muzica de acolo la momentul oportun.

Despre aromaterapie

Aromaterapia este o metoda alternativa de imbunatatire a sanatatii fizice si psihice, dar si de destindere a spiritului. In acest tip de terapie se pune accent pe beneficiile diferitelor uleiuri esentiale, a parfumurilor lor si a efectelor vaporilor emanati de acestea.

Aromaterapia este un obicei antic, in India, Egipt si China utilizarea uleiurilor esentiale fiind un lucru ordinar: se foloseau atat in timpul baii si in timpul masajului, cat si in timpul ritualurilor.

Va trebui sa fii totusi atenta si sa citesti prospectele, daca doresti sa folosesti acest tip de terapie in timpul sarcinii, unele substante putand sa iti dauneze.

Citește și:

Cand vaporii uleiurilor esentiale sunt inhalati, acestia stimuleaza sistemul limbic din creier, influentand memoria, emotiile, precum si activitatea unor glande (glanda pitulara, hipotalamus, glanda adrenala).

Efectele se vor observa, in functie de tipul de ulei esential folosit, putand varia de la echilibrul hormonal, la autocontrol, la scaderea nivelului de stres, pana la imbunatatirea memoriei si a tensiunii arteriale.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.