Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre AROMATERAPIE

Feluri in care sa iti destinzi spiritul

Ce folosim in aromaterapie?

Set aromaterapie (28 de lei), ce include un suport de ceramica, conuri si betisoare parfumate, un suport special pentru acestea, ulei si 2 lumanari mici, parfumate (foto).

In al doilea rand, vei avea nevoie de lumanari, daca se poate tot parfumate, ca cele din Set Aromaterapie Red, disponibil pe GiftMarket.ro, la pretul de 14 lei. O alternativa ar fi sa folosesti lumanari neparfumate (recomandare: Set lumanari Bamboo, disponibil pe site-ul Vivre.ro, la 35 de lei), alaturi de conuri parfumate (Scented cones, red, disponibile pe CrystalGifts.ro, la 13,80 lei) si saculeti parfumati sau plante parfumate (Potpourri aroma lavanda bam boo, disponibil pe 4interior.ro, la 19,99 lei).

Apoi, asa cum ai citit mai sus, pentru a maximiza efectele aromaterapiei, o poti combina cu meloterapie (tratament prin muzica), motiv pentru care iti voi recomanda Set de aromaterapie cu CD (contine CD cu muzica chill-out si flori parfumate), disponibil la 25 de lei, pe site-ul GiftMarket.ro.

Citește și:

Poti combina aromaterapia cu un masaj de vis, pentru care trebuie sa folosesti un ulei de masaj sau in timpul unei bai lungi cu spuma.

Pentru masaj, poti folosi Ulei hidratant relaxant de Lavanda (150 ml, disponibil pe site-ul Yves-Rocher.ro, la pretul de 55 de lei) sau Cosmetica Afrodita Ulei natural de masaj Oriental Sensation 500 ml (disponibil pe BeautySpell.ro, la pretul de 166 de lei), in functie de preferintele olfactive.

Si, pentru ca baia sa fie mai placuta, poti folosi si sare de baie: DermaSel Aqua - Sare de baie Zen 400 g (20 de lei) sau Algologie Laminaria Bath Salts 400 g (78 de lei); produse disponibile pe site-ul BeautySpell.ro. Pentru un aer revigorant, poti folosi Sare de baie bam boo cu aroma de menta (disponibila pe site-ul 4interior.ro, 2 lei/ 100 g).

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.