Setari Cookie-uri

Sfaturi si solutii pentru sanatatea parului tau

Ajuta-ti parul sa fie sanatos si sa arate bine in orice moment al zilei

3. Masaj pentru scalp

Chiar daca in cele mai multe dintre reclame, realitatea este usor distorsionata si intolita in straie si cuvinte mari de sarbatoare, fetele din reclamele la sampon stiu ele ce stiu atunci cand isi maseaza senzual pielea capului.

Nu trebuie sa te freci cu ucnghiile pana iti dau lacrimile. Un masaj bland de 30-40 de secunde imbunatateste circulatia sangelui si ajuta nutrientii sa ajunga mai usor la radacinile firelor de par.

Daca ai citit Memoriile unei gheise, atunci stii ca un secret pazit mult timp al femeilor din Japonia este uleiul de camelie. Masat usor in pielea capului inainte de dus hidrateaza puternic epiderma si firul de par, il hraneste si il lasa moale si stralucitor.

Bio-Cosmetics iti pune la dispozitie aces aur lichid obtinut prin presarea la rece (pret 56, 00 lei) . Avantajul sau cel mai mare este ca orice alta parte a corpului tau poate beneficia de proprietatile sale.

Citește și:

In afara de faptul ca iti face parul sa straluceasca, hidrateaza pielea uscata si ajuta la estomparea ridurilor si a vergeturilor.

4. Ingrijeste-ti varfurile

Parul tau va avea un aspect neplacut si nici nu va mai creste in lungime daca nu ii tunzi varfurile regulat. chiar si asa, el are nevoie de ajutor pentru regenerare si pentru reparare. De aceea, trebuie sa folosesti periodic un ser sauun produs special pentru varfuri.

Indola Innova Glamour Sparkling Ends sigileaza varfurile si le repara din interior. Acesta contine ulei de argan, marula si masline care protejeaza parul impotriva ruperii si ii ofera o stralucire placuta si sanatoasa.

5. Restructurare

Il ondulezi, il usuci, il indrepti! Toate aceste modalitati de aranjare a parului isi vor spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu asupra podoabei tale capilare. Din acest motiv, trebuie sa folosesti o data pe saptamana o masca de par restructuranta.

Citește și:

Opteaza pentru ceva cu ingrediente naturale, cum ar fi extractul de ovaz. Acesta actioneaza in profunzime si intareste structura capilara. Parul tau va deveni elastic, mai puternic si va capata un boost de volum cu efort minim.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.