Setari Cookie-uri

Sfaturi si solutii pentru sanatatea parului tau

Ajuta-ti parul sa fie sanatos si sa arate bine in orice moment al zilei

Ar fi perfect daca parul tau ar sta asa cum ti-ai dori tu in fiecare zi, fara efort. Acest lucru nu este imposibil atat timp cat podoaba ta capilara este ingrijita corespunzator. Daca parul este sanatos, se va aranja usor, va avea o stralucire naturala si nu vei fi nevoia sa duci lupte acerbe in fiecare dimineata pentru cate o suvita rebela.

1. Usuca-ti parul, nu il arde!

Nici macar sa nu iti treaca prin cap sa iti usuci parul cu foenul inainte sa aplici un produs care protejeaza impotriva caldurii. Incearca spray-ul cu protectie termica de la Kallos, disponibil pe Oja.ro la 9, 99 lei.

Daca folosesti temperatura maxima de la inceput, vei reusi minunata performanta sa iti deshidratezi parul apoi te vei intreba de ce cade sau de ce se rupe.

Pentru inceput, usuca-ti cel putin 50% din par cu aer mai rece. Apoi pentru restul capului, poti creste temperatura. Tine insa foenul la 10 cm de par, indreptat in jos si nu insita prea mult asupra unei regiuni. Misca-ti mana in permanenta pentru a evita arderea parului.

Citește și:

sursa foto: shutterstock

2. Placa de par si ondulator ceramic

Spune NU metalului!

Sigur ca nu ma refer acumla genul muzical, da din plete pe black metal cat doresti. Insa renunta la placa de par sau la ondulatorul din metal. Acestea nu se incalzesc uniform si iti pot arde parul. Un instrument pentru coafat din ceramica te va scuti insa de aceste griji si iti va proteja parul.

Placa ceramica in format mini este usor de transportat si poate ajunge pana la temperaturi de 185 de grade. Parul tau va fi astfel indreptat rapid dar datorita materialului din care este confectionata, nu va avea de suferit.

Daca iti doresti bucle lejere, foloseste un ondulator cu incalzire rapida carete va scuti de timp si de efort.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.