Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre fermitatea sanilor

Datorita fluctuatiilor de greutate, sau din cauza faptului ca sunt prea grei, sanii tai se pare ca o iau la vale, iar tu nu mai esti multumita de ei. Pentru a evita asta si a-i readuce la forma initiala, iti recomand cateva reguli care ar trebui sa faca parte din rutina ta zilnica. A...si nu uita de sport!

2. Pozitia in timpul somnului

Evita sa dormi pe burta chiar daca asa te odihnesti cel mai bine si este o pozitie relaxanta. In momentul in care dormi pe burta, muschii pectorali se strivesc nemaiputand sa sustina sanii. Acestia se vor lasa la un moment dat, iar tu nu vei fi foarte multumita.

3. Ai grija la razele soarelui

Expunerea la soare provoaca deshidratarea pielii, fapt ce poate duce la pierderea elasticitatii. Pentru a evita asta, foloseste creme cu vitamina E pe zona decolteului, sau creme puternic hidratante.

4. Masajul sanilor

Sanii sunt un simbol al feminitatii, asa ca trebuie sa avem mare grija de ei, asa cum avem grija si de restul corpului. Asa cum ne masam spatele, mainile, picioarele, trebuie sa ne masam si sanii, insa masajul trebuie sa fie unul corespunzator.

5. Pozitia corpului

Incearca sa nu stai cu mainile incrucisate. Daca faci asta, sanii tai vor sta intr-o pozitie incomoda care le va modifica structura, si in timp se vor lasa.

Citește și:

6. Hidratarea

Este foarte important sa ne hidratam piele, mai ales cea a sanilor care este mult mai delicata. Pentru asta putem folosi creme hidratante, sau chiar lotiuni pentru fermitate, care ne vor ajuta in lupta noastra pentru pastrarea unor sani frumosi.


7. Exercitii speciale

Exercitiile pentru fermitate sunt exercitii destinate muschilor pectorali, muschii care ne sustin sanii. Nu am sa va povestesc prea mult despre asta, in schimb, v-am pregatit doua materiale care va vor ajuta sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.

Sursa foto interior : depositphotos

foto prima pagina bust mare sursa shutterstock

Sursa video: YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.