Setari Cookie-uri

Masti de fata cu argila potrivite tenului tau

Fiecare tip de ten trebuie ingrijit corespunzator, iar argila este aliatul perfect pentru asta. Combina pudra de argila cu diferite ingrediente potrivite pentru tine si vei vedea imediat rezultatele.

Argila este considerat un ingredient minune pentru orice tip de ten in momentul in care o folosim la prepararea mastilor faciale home made.

Catifeleaza tenul, ajuta la indepartarea impuritatilor, indeparteaza sebumul si uniformizeaza culoarea tenului. De asemenea argila este buna si pentru prevenirea aparitiei ridurilor.

foto femei tinere isi fac masca de fata sursa shutterstock

In functie de tipul tenului tau, alege cu grija ingredientele pentru prepararea mastilor cu argila, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Masca cu argila pentru tenul gras


Tenul gras secreta o cantitate foarte mare de sebum care are rolul de a proteja tenul de impuritati, iar ceea ce probabil nu stiti este faptul ca tenul gras se rideaza cel mai greu datorita cantitati mari de sebum.

Ingrediente necesare: pudra de argila si suc astringent (suc de portocale, lamaie, castravete sau rosii).

Citește și:

Mod de preparare: pudra de argila se amesteca cu sucul astringent pana se obtine o pasta omogena. Se aplica pe fata si se lasa sa se usuce. Se indeparteaza cu apa calduta si se aplica o crema hidratanta.

Masca cu argila pentru tenul uscat

Tenul uscat prezinta o piele subtire, o piele foarte fina, o piele care are nevoie de hidratare intensa pentru ca nu secreta suficient sebum si isi pierde elasticitatea. Tenul uscat este cel mai predispus la aparitia ridurilor.

Ingrediente necesare: pudra de argila, ulei de masline, smantana si telina.

Mod de preparare: pudra de argila se amesteca cu unul dintre ingredientele de mai sus pana se obtine o pasta. Se aplica pe fata si se lasa sa se usuce. Se indeparteaza cu apa calduta si se aplica o crema puternic hidratanta.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.