Setari Cookie-uri

Masti de fata cu argila potrivite tenului tau

Fiecare tip de ten trebuie ingrijit corespunzator, iar argila este aliatul perfect pentru asta. Combina pudra de argila cu diferite ingrediente potrivite pentru tine si vei vedea imediat rezultatele.

Masca cu argila pentru tenul sensibil

Tenul sensibil este poate cel mai pretentios tip de ten. Se irita foarte repede chiar si in contact cu razele soarelui. Vantul este un alt factor care poate irita tenul sensibil, si sa nu mai vorbim de produse de curatare.

Ingrediente necesare: pudra de argila, apa de trandafiri, ulei de jojoba si ulei esential de trandafiri.

Mod de preparare: pudra de argila se amesteca cu doua linguri de apa de trandafiri, o lingura de ulei de jojoba si cateva picaturi de ulei esential de trandafiri. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze pana se usuca. Se indeparteaza cu apa calda si se aplica o crema fluida.

foto femeie cu masca de argila sursa shutterstock

Masca cu argila pentru tenul normal

Tenul normal este tipul perfect de ten care insa nu se intalneste prea des. Este acel ten de bebelus dupa care tanjim toate. Ingrijirea lui este destul de simpla, dar nu trebuie sa fim delasatoare.

Citește și:

Ingrediente necesare: pudra de argila, lapte, miere, ulei de masline, suc de morcovi, piersica, pepene.

Mod de preparare: pudra de argila se amesteca la alegere cu unul dintre ingredientele de mai sus pana se obtine o pasta omogena. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze pana se usuca. Se indeparteaza cu apa calda si se aplica o crema hidratanta.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.