Setari Cookie-uri

Masti de fata cu argila potrivite tenului tau

Fiecare tip de ten trebuie ingrijit corespunzator, iar argila este aliatul perfect pentru asta. Combina pudra de argila cu diferite ingrediente potrivite pentru tine si vei vedea imediat rezultatele.

Masca cu argila pentru tenul mixt

Confuzia intre tenul mixt si tenul normal se face foarte des de catre multe dintre noi. Diferenta dintre aceste doua tipuri de ten este vizibila la tenul mixt care prezinta un exces de sebum doar in zona T (frunte, nas si barbie).

Ingrediente: pudra de argila, lapte si ceai verde.

Mod de preparare: se amesteca pudra de argila cu o lingura de lapte si una de ceai verde pana se obtine o pasta omogena care se aplica pe fata. Se lasa sa actioneze pana ce pasta se usuca. Se clateste cu apa calduta si se aplica o crema hidratanta.

foto masca de fata cu argila sursa shutterstock


Masca cu argila pentru tenul acneic

Tenul acneic este un ten cu foarte multe probleme. Este un mix de ten sensibil si ten gras, din cauza sebumului secretat in exces, tenul se infecteaza atunci cand intra in contact cu impuritatile din aer.
Ingrediente necesare: pudra de argila si apa plata.

Citește și:


Mod de preparare
: se amesteca ingredienetele folosind numai ustensile din sticla sau lemn. Pasta obtinuta se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Se indeparteaza usor cu apa calda.

Tratamentul se realizeaza timp de sapte zile consecutive.

Foto rpima pagina femeie tanara cu masca de argila sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.