Setari Cookie-uri

SOS salvati-mi pielea! Ce trebuie sa faci daca ai pielea foarte uscata

Hidratarea din interior este la fel de imporanta ca cea din exterior. Ai grija de pielea ta pentru a-i reda sanatatea si aspectul placut.

Adauga ulei in crema de corp

Pentru ca hidratarea ta sa fie cat mai utila si sa dea rezultate cat mai bune apeleaza la uleiuri de corp pe care sa le incorporezi in crema ta de corp. De exemplu uleiul de samburi de caise sau uleiul de migdale. Nu sunt grase si se absorb foarte bine in piele lasand-o catifelata si redandu-i elasticitatea.

Citeste si Sfatul specialistului: Ingrijirea tenului sensibil in sezonul rece

Hidratarea de seara

Dupa baia de seara este esential sa iti aplici o crema hidratanta. Pe timpul noptii hidratarea se face mult mai bine pentru ca organismul nostru este in repaos total avand astfel energia necesara pentru repararea tesuturilor. Nu uita de exfolierea usoara in timpul dusului care inlatura celulele moarte.

Citeste si Un nou elixir al frumusetii: Uleiul de argan

Ingrijirea speciala a buzelor

Incearca sa renunti la obiceiul de a-ti musca buzele sau de a le umezi pe timpul zilei pentru ca in acest fel se vor usca mult mai tare. Aplica un balsam reparator si hranitor in acelasi timp.

Citește și:

Hidratarea din interior

Credeai ca am uitat de asta? Nicidecum. Consumul de apa este esential pentru o buna functionare a organismului si pentru hidratarea pielii. Asa ca nu uita de cei 1,5 sau 2 litri de apa pe zi.

Citeste si Cosmetice BIO

Odihneste-te suficient

Organismul tau are nevoie sa se refaca dupa efort si dupa o zi plina in care ai avut fel si fel de activitati. Dormi cel putin opt ore pe noapte pentru o buna functionare a organismului tau.

Foto priama pagina: piele crapata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.