Setari Cookie-uri

5+1 Obiceiuri ale femeilor cu un ten perfect

Vrei sa ai un ten perfect? Vezi ce fac femeile care il au deja!

Publicatiile de specialitate promoveaza intotdeauna tenul perfect. Un ten ce nu prezinta nici cea mai mica imperfectiune, un ten ca de bebelus, un ten de portelan cum numai la papusi si in filme mai vedem.

Sigur ca sunt unele dintre noi inzestrate de la mama natura care nu au nevoie de un arsenal de creme si un geamantan de produse cosmetice pentru a reusi sa iasa dimineata din casa, insa unele au nevoie de un intreg ritual pentru a putea sa paseasca cu incredere in jungla de zi cu zi.

O vorba mai veche spune ca "obrazul subtire cu cheltuiala se tine" insa incercam din ce in ce mai mult sa ne indrptam atentia catre darurile pe care natura ni le ofera fara sa fim nevoite sa platim vreun pret anume. Trebuie doar sa avem grija de tenul nostru, de alimentatie si inca alte 2-3 mici trucuri pentru a avea tenul mult visat.

foto: femeie frumoasa, shutterstock

Citește și:

Si cum unele dintre noi sunt mai pricepute in ale frunusetii de cat altele, am "furat" cateva obiceiuri de la cele care zambesc atunci cand se uita dimineata in oglinda si nu se gandesc ce fond de ten sa isi cumpere pentru ca tenul lor sa fie cat mai luminous si mai frumos.

1. Isi prepara singure anumite produse cosmetice

Si ma refer aici la masti de fata, lotiuni hidratante, lotiuni tonice si tot felul de tratamente pe care si le pot prepara chiar la ele acasa cu ajutorul catorva ingredient simple.

Ai AICI cateva sugestii interesante si foarte simple.

2. Se odihnesc suficient

"Somnul dulc mult aduce" nu este o vorba-n vant. Un somn odihnitor si cele 8 ore minime pe noapte sunt sfinte pentru un ten de invidiat. Incearca sa nu sari peste cele mai importante ore de somn si cu siguranta te vei bucura de multitudinea de beneficii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.