Este cunoscut faptul ca terapia cu apa face minuni, multe boli fiind vindecate cu ajutorul acestei metode. Terapia cu apa este un tratament natural care ne ajuta sa ramanem sanatosi, sa ne curatam organismul si sa ne tinem corpul hidratat.

7 semne ca esti un suflet trezit spiritual

Cand ajungi acasa obosita dupa o zi de munca, primul lucru pe care il faci este sa bei apa. Intr-o zi torida de vara vrei doar sa bei apa pentru a te racori. Apa este o componenta foarte importanta a organismului nostru si chiar si a pamantului.

Terapia cu apa

In ce consta terapia cu apa?

Terapia cu apa este o metoda simpla de a ramane sanatoasa fara a apela la medicamente. Aceasta nu doar previne anumite boli, ci si vindeca boli precum dureri de cap, hipertensiune, anemie, reumatism, obezitate, bronsita, sinuzita, artitra, tuse, astm, constipatie sau diabet.

In fiecare dimineata, imediat cum te-ai trezit, bea sase pahare de apa (1,5 litri) fara a te spala pe dinti, pe fata sau pe maini. Daca nu poti bea o cantitate atat de mare, atunci incepe cu 3-4 pahare pana cand te obisnuiesti.

Pentru ca terapia cu apa sa functioneze trebuie sa tii cont de anumite reguli:

- Evita sa consumi alcool seara;

- Nu manca dimineata inainte de a bea apa;

- Consuma doar apa curata, plata;

- Dupa ce ai baut, nu manca si nici nu bea absolut nimic timp de o ora;

- Tratamentul cu apa este o metoda sanatoasa, care functioneaza doar pe o perioada mai lunga de timp, insa rezultatele se pot observa din primele zile de la inceperea terapiei;

- In timpul tratamentului nu trebuie sa iei medicamente;

Revelatia anului: PAHARUL CU APA de dimineata si 5 beneficii sanatoase extraordinare
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: