Setari Cookie-uri

Tratamentul sufletului: Terapia cu apa

Este cunoscut faptul ca terapia cu apa face minuni, multe boli fiind vindecate cu ajutorul acestei metode. Terapia cu apa este un tratament natural care ne ajuta sa ramanem sanatosi, sa ne curatam organismal si sa ne tinem corpul hidratat.

Este cunoscut faptul ca terapia cu apa face minuni, multe boli fiind vindecate cu ajutorul acestei metode. Terapia cu apa este un tratament natural care ne ajuta sa ramanem sanatosi, sa ne curatam organismul si sa ne tinem corpul hidratat.

Cand ajungi acasa obosita dupa o zi de munca, primul lucru pe care il faci este sa bei apa. Intr-o zi torida de vara vrei doar sa bei apa pentru a te racori. Apa este o componenta foarte importanta a organismului nostru si chiar si a pamantului.

Terapia cu apa

In ce consta terapia cu apa?

Terapia cu apa este o metoda simpla de a ramane sanatoasa fara a apela la medicamente. Aceasta nu doar previne anumite boli, ci si vindeca boli precum dureri de cap, hipertensiune, anemie, reumatism, obezitate, bronsita, sinuzita, artitra, tuse, astm, constipatie sau diabet.

In fiecare dimineata, imediat cum te-ai trezit, bea sase pahare de apa (1,5 litri) fara a te spala pe dinti, pe fata sau pe maini. Daca nu poti bea o cantitate atat de mare, atunci incepe cu 3-4 pahare pana cand te obisnuiesti.

Citește și:

Pentru ca terapia cu apa sa functioneze trebuie sa tii cont de anumite reguli:



- Evita sa consumi alcool seara;

- Nu manca dimineata inainte de a bea apa;

- Consuma doar apa curata, plata;

- Dupa ce ai baut, nu manca si nici nu bea absolut nimic timp de o ora;

- Tratamentul cu apa este o metoda sanatoasa, care functioneaza doar pe o perioada mai lunga de timp, insa rezultatele se pot observa din primele zile de la inceperea terapiei;

- In timpul tratamentului nu trebuie sa iei medicamente;

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.