Setari Cookie-uri

10 reguli pentru a scapa de grasime in zona abdomenului

Antrenoarea care a slabit peste 5000 de oameni prin programul sau special Fat Burning pune accent pe alimentatie, exercitii cardio, odihna si consum suficient de apa.

Kinga Sebestyen te invata 10 reguli pentru a scapa de grasime in zona abdomenului

Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de fitness, cea care a lansat fenomenul Kangoo Jumps la nivel international, dezvaluie 10 reguli de care fiecare dintre noi ar trebui sa tina cont atunci cand facem sport pentru a scapa mai repede de grasimea din zona abdomenului.

Antrenoarea care a slabit peste 5000 de oameni prin programul sau special Fat Burning pune accent pe alimentatie, exercitii cardio, odihna si consum suficient de apa.

1. Renunta in totalitate la zahar!

2. Bea multa apa, deoarece apa previne depozitarea celulelor grase, inhiband foamea si ajutand metabolismul in arderea caloriilor.

3. Consuma legume cu boabe, fie ca este vorba de fasole, mazare sau linte. Sunt pline de fibre solubile. Cu fiecare 10 grame de fibre consumate zilnic incetinesti acumularea de grasime viscerala cu 4 procente.

Citește și:

4. Fa exercitii cardio. Exercitiile aerobice ard mai multa grasime de pe abdomen decat cele de rezistenta. Ele scad si nivelul de cortizol, ceea ce este un lucru bun, deoarece excesul in ceea ce priveste hormonul stresului aduna la grasime abdominala.

5. Limiteaza aportul de carbohidrati odata cu lasarea serii pentru ca astfel previi transformarea acestor substante organice in tesut adipos.

6. Relaxeaza-te! Prea multa anxietate poate sa-ti creasca nivelul insulinei si provoaca pofte de mancare grasa sau dulciuri.

7. Dormi macar 7-8 ore in fiecare noapte pentru ca organismul tau sa aiba timp sa asimileze corect nutrientii si sa se odihneasca, astfel incat sa poata functiona la parametrii normali.

8. Mananca alune si nuci cu toate ca sunt bogate in calorii, deoarece corpul nostru le proceseaza altfel si nu se depun sub forma de grasime;

Citește și:

9. Evita berea si alte bauturi alcoolice! Acestea au fost asociate cu o crestere a hormonului ce dirijeaza grasimea catre abdomen.

10. Fa masaj! Masarea corecta a abdomenului se poate dovedi extrem de benefica intrucat produce o caldura care poate fi responsabila de topirea tesutului adipos.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.