Setari Cookie-uri

Vor exista momente in care vei simti ca nu mai poti. Si asta este in regula!

Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul se incarunteste, iar zilele se transforma in ani... dar ce e mai important se conserva. Forta si determinarea ta nu au varsta.

Este normal ca uneori sa te simti la pamant. Vei fi obosita nu doar fizic, ci si mental si emotional. Vei incerca sa iti dai seama ce sa faci in continuare. Vei fi epuizata nu doar de lucrurile care ti se intampla, ci si de tot ce se intampla in jurul tau - caile pe care le au alti oameni, de stirile negative pe care le auzi la radio, de modul neplacut prin care ne purtam unul cu altii.

Insa vei lua o gura mare de aer si vei incerca sa iti reiei legatura cu Universul. Vei zambi. Vei rade cu un strain sau cu un prieten. Vei lasa in urma ce nu poti controla. Vei alege sa vezi lumina si sa readuci fericirea in viata ta.

Si din acea slabiciune vei creste si mai puternica... si te vei ridica.

Asadar, nu te mai gandi ca nu esti suficient de buna in ceea ce faci. Nu te mai simti neimportanta. Pentru ca totul este trecator in viata, chiar si problemele si obstacolele ce acum par prea inalte pentru a fi depasite. Si, in curand iti vei recapata aripile si vei invata sa zbori din nou!

Citește și:

foto interior si prima pagina: Alexander Y, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.