Setari Cookie-uri

Un corp sanatos pentru toata viata: 6 lucruri pe care trebuie sa le faci

Da, poti avea un corp sanatos pentru toata viata. Si da, exista lucruri care stau in controlul tau, pe care le poti face tu.

De cate ori nu ai auzit sa ai grija de tine? Ei bine, este vital sa ne intoarcem privirile si fortele catre cea mai de succes “ramura” a medicinei: preventia. Desigur, la noi, cultura este sa ajungi la doctor atunci cand nu te simti bine. Dar cum ar fi daca ai incerca tot ce e posibil sa te imbolnavesti mai putin?

Un corp sanatos pentru toata viata poate fi obtinut cu ajutorul preventiei. Cu atat mai mult acum cand asigurarile de viata cresc, costurile medicale asemenea, iar doctorii sunt din ce in ce mai ocupati sa trateze, cand noi toti am putea mai intai sa prevenim!

Nu ne intelege gresit, iti recomandam sa mergi la toate controalele si sa profiti de tehnologia de ultima ora in depistarea precoce ale bolilor. Sigur iti recomandam sa raspunzi la intrebarile doctorului si sa intrebi si tu la randul tau ce te intereseaza. Dar, pe langa toate acestea, iti recomandam sa fii atenta cu tine, sa fii mai grijulie cu tine, sa ai grija de mintea si de trupul tau, pentru ca exista lucruri pe care le poti face tu sa ai un corp sanatos pentru toata viata.

Citește și:
  1. De-streseaza-te repede-repejor

Un corp sanatos pentru toata viata, acum, in era Social Media, cand deschizi Facebook-ul si in cateva minute exista motive sa fii furioasa, trista sau socata? Asta pe langa motivele de stres din viata reala: imprumuturi la banca, chiria apartamentului si functia aceea mai buna la job.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: eldar nurkovic, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.