De cate ori nu ai auzit sa ai grija de tine? Ei bine, este vital sa ne intoarcem privirile si fortele catre cea mai de succes “ramura” a medicinei: preventia. Desigur, la noi, cultura este sa ajungi la doctor atunci cand nu te simti bine. Dar cum ar fi daca ai incerca tot ce e posibil sa te imbolnavesti mai putin?

8 Secrete pentru a atrage fericirea in viata ta chiar acum

Un corp sanatos pentru toata viata poate fi obtinut cu ajutorul preventiei. Cu atat mai mult acum cand asigurarile de viata cresc, costurile medicale asemenea, iar doctorii sunt din ce in ce mai ocupati sa trateze, cand noi toti am putea mai intai sa prevenim!

Nu ne intelege gresit, iti recomandam sa mergi la toate controalele si sa profiti de tehnologia de ultima ora in depistarea precoce ale bolilor. Sigur iti recomandam sa raspunzi la intrebarile doctorului si sa intrebi si tu la randul tau ce te intereseaza. Dar, pe langa toate acestea, iti recomandam sa fii atenta cu tine, sa fii mai grijulie cu tine, sa ai grija de mintea si de trupul tau, pentru ca exista lucruri pe care le poti face tu sa ai un corp sanatos pentru toata viata.

  1. De-streseaza-te repede-repejor

Un corp sanatos pentru toata viata, acum, in era Social Media, cand deschizi Facebook-ul si in cateva minute exista motive sa fii furioasa, trista sau socata? Asta pe langa motivele de stres din viata reala: imprumuturi la banca, chiria apartamentului si functia aceea mai buna la job.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: eldar nurkovic, Shutterstock

Singura modalitate de a atrage dragostea in viata ta (in loc de durere si suferinta)
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta