Kudika
19 Aprilie 2017

Imbratisarea este un "Te iubesc" soptit cu sufletul. 

Un citat foarte vechi spune ca "Imbratisarile au fost inventate pentru a arata oamenilor ca ii iubesti fara sa spui nimic."

Sufletul tău nu are nevoie de oameni toxici. 3 Moduri pentru a îi elimina din viața ta
Potrivit oamenilor de stiinta, imbratisarile nu doar ca iti pun zambetul pe buze si te fac sa te simti mai bine, insa au si foarte multe efecte pozitive asupra mintii si corpului. Cei de la Brightside au gasit 10 motive frumoase pentru care ar trebui sa oferim imbratisari mai des:

1. Imbratisarile ajuta la intarirea sitemului imunitar

Imbratisarile care dureaza 20 de secunde sau chiar mai mult au un efect terapeutic care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor.

2. Imbratisarile ne fac sa ne gandim mai putin la mancare

Cine credea ca o imbratisare te poate ajuta sa ramai in forma? Imbratisarile transmit sprijin si empatie. Acest lucru ne face sa ne simtim iubiti si ne ajuta sa suprimam dorinta de a umple goliciunea emotionala cu alimente gustoase, dar nesanatoase.

3. Imbratisarile incetinesc procesul de imbatranire

Prin reducerea nivelului de stres si combaterea proceselor inflamatorii, imbratisarea face ca mecanismele naturale de imbatranire din corpul nostru "sa curga" intr-un ritm mai lent.

4. Imbratisarile ne ajuta sa ramanem agili si cresc vitalitatea corpului

Imbratisarile imbunatatesc dispozitia noastra si ne ajuta sa ne reincarcam bateriile pentru o zi fructuoasa si aglomerata.

5. Imbratisarile ne ajuta sa facem fata cu brio in circumstante dificile

Incarcate cu energie pozitiva, trupurile si mintile noastre depasesc dificultatile pe care le intampinam de-a lungul zilei si gasesc o cale de iesire din cele mai grele situatii.

Cele 7 legi spirituale ale iubirii implinite

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: