Setari Cookie-uri

Cele mai puternice femei sunt femeile sensibile

O femeie sensibila este puternica pentru ca stie ce inseamna durerea adevarata; este puternica pentru ca are o inima incredibila si are atat de multa iubire de oferit; este puternica pentru ca nu lasa ca trecutul sa ii schimbe viitorul; este puternica pentru ca daca a trecut peste asa ceva cu siguranta poate trece peste orice.

Este puternica pentru ca se afla intr-o batalie constanta cu inima ei. Isi spune ca este slaba. Ca nu ar trebui sa se indragosteasca. Ca nu ar trebui sa lupte pentru ce isi doreste.

Uneori asculta tot ce ii spune vocea din capul ei. Insa, in alte zile, ea gaseste puterea de a o ignora. Gaseste puterea de a se ridica din pat. De a socializa. De a zambi.

Este puternica pentru ca pana si in cele mai dificile momente gaseste motive sa ramana calma. Nu ridica tonul, ci are o voce blanda si calda, care incalzeste pana si cel mai de gheata suflet.

Pe parcursul zilei ea devine usor distrasa. Cel mai mic lucru ii face mintea sa viseze departe, sa gandeasca scenarii si sa creeze povesti (unele nu tocmai frumoase). Un mesaj de la o persoana cu care nu vrea sa vorbeasca. Un mail la care nu stie cum sa raspunda. O privire ciudata a unui coleg.

Este puternica pentru ca, in ciuda gandurilor sale, reuseste sa mearga mai departe. Ignora felul in care crede ca toata lumea se uita la ea si incearca sa vada partea plina a paharului. Se obliga sa se concentreze asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.