Este puternica pentru ca se afla intr-o batalie constanta cu inima ei. Isi spune ca este slaba. Ca nu ar trebui sa se indragosteasca. Ca nu ar trebui sa lupte pentru ce isi doreste.

Cele mai puternice femei sunt femeile cu suflet sensibil

Uneori asculta tot ce ii spune vocea din capul ei. Insa, in alte zile, ea gaseste puterea de a o ignora. Gaseste puterea de a se ridica din pat. De a socializa. De a zambi.

Este puternica pentru ca pana si in cele mai dificile momente gaseste motive sa ramana calma. Nu ridica tonul, ci are o voce blanda si calda, care incalzeste pana si cel mai de gheata suflet.

Pe parcursul zilei ea devine usor distrasa. Cel mai mic lucru ii face mintea sa viseze departe, sa gandeasca scenarii si sa creeze povesti (unele nu tocmai frumoase). Un mesaj de la o persoana cu care nu vrea sa vorbeasca. Un mail la care nu stie cum sa raspunda. O privire ciudata a unui coleg.

Este puternica pentru ca, in ciuda gandurilor sale, reuseste sa mearga mai departe. Ignora felul in care crede ca toata lumea se uita la ea si incearca sa vada partea plina a paharului. Se obliga sa se concentreze asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante.

7 lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă într-o relație
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta