Setari Cookie-uri

Cele mai puternice femei sunt femeile sensibile

O femeie sensibila este puternica pentru ca stie ce inseamna durerea adevarata; este puternica pentru ca are o inima incredibila si are atat de multa iubire de oferit; este puternica pentru ca nu lasa ca trecutul sa ii schimbe viitorul; este puternica pentru ca daca a trecut peste asa ceva cu siguranta poate trece peste orice.

Refuza sa lase controlul anxietatii asupra vietii sale. Nu permite ca gandurile ei intunecate sa le eclipseze pe cele pozitive. Este motivata sa devina cea mai buna versiune a sa.

E o razboinica. Foarte putini oameni se aventureaza in afara zonei de confort - insa ea face asta zi de zi... si nu se plange. Invata intotdeauna. Este mereu in crestere. In fiecare secunda a fiecarei zile.

Sigur, sunt momente in care sufera pentru ca greseste, pentru ca o da in bara. Si simte ca nu mai poate. Si parca nu ar mai merge mai departe. Insa mai sunt si acele momente cand isi face curaj si este in stare sa mute pana si cei mai mari munti.

Poate ca nu isi da seama, insa ea este una dintre cele mai puternice femei din lume. Nu are niciodata un minut de pace... intotdeauna lupta. Si intotdeauna castiga.

foto interior si prima pagina: Captblack76 Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.