Setari Cookie-uri

Cum gasesti puterea de a merge mai departe in cele mai dificile momente?

Viata nu va fi una frumoasa doar pentru ca esti o persoana buna cu un suflet incredibil. Nu, uneori viata este nedreapta, cu greutati si probleme. Insa vei supravietui. Nu pentru ca o spun eu, ci pentru ca trebuie. Pentru ca este in natura omului sa se ridice, sa mearga mai departe si sa invete din aceste cazaturi. 

5. Gandeste-te la copiii tai

Suna foarte ciudat, insa atunci cand simti ca nu mai gasesti puterea de a merge mai departe, arunca o privire in jurul tau. Daca nu ai puterea de a face viitorul mai bine pentru tine, cel putin fa-o pentru cei care vor fi in viitorul tau. Pentru ca ei sa traiasca o viata mai buna. Pentru ca ei sa poata face toate acele lucruri pe care tu nu ai reusit sa le faci.

6. Petrece mai mult timp in natura

Mergi de mana cu cineva in natura. Priveste frumusetea lumii. Admira delicatetea copacilor, mireasma florilor, puterea vantului, culorile apusului... si aminteste-ti ca si tu esti o parte a naturii. Ca esti conectata la toate aceste minunatii. Si ca sufletul tau este la fel de frumos ca tot ce este in jurul tau.

7. Asculta muzica

Gaseste acele melodii care iti plac si iti pun zambetul pe buze. De asemenea, exista numeroase piese care te pot scapa de stres si de anxietate. Gaseste-le si bucura-te de ele.

Citește și:

8. Vizualizeaza-ti viitorul

Fa-ti putin timp si gandeste-te la toate schimbarile pe care vrei sa le faci in viata ta si in aceasta lume. Apoi gandeste-te la cat de fericita vei fi cand planurile tale vor deveni realitate. Primul pas catre schimbare este sa vizualizezi viata pe care o vei avea, sa intelegi ce urmeaza sa se intample cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.