Setari Cookie-uri

Cum sa ai incredere in tine cand te simti deznadajduita

Cel mai important in viata, indiferent despre cine este vorba, este sa ai grija de tine: de mintea ta, de fizicul tau, de sufletul tau. Si apoi de ceilalti.

Psihoterapeutul american Cynthia Wall spune ca orice persoana din jurul tau te poate trada la un moment dat. Fie ca e vorba despre inselat, mintit, barfit, parasit, fiecare om detine un anumit potential de a dezamagi. Nu poti avea incredere deplina in cineva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi si sa te lasi invinsa, dimpotriva. Stresul tradarii iti poate afecta serios stima de sine. De aceea, psychcentral.com ofera solutii pentru cum sa ai incredere in tine.

Cel mai important in viata, indiferent despre cine este vorba, este sa ai grija de tine: de mintea ta, de fizicul tau, de sufletul tau. Si apoi de ceilalti. Increderea in fortele proprii este piesa de rezistenta de care ai nevoie sa iti atingi telurile, sa iti implinesti visurile si sa evoluezi frumos in viata. Oricand te simti slabita de puteri, citeste acest articol despre cum sa ai incredere in tine.

Citește și:

Psihoterapeutul spune ca stima de sine si increderea se invata continuu.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interio si prima pagina: Nina Buday Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.