Setari Cookie-uri

10 Motive minunate pentru a te inconjura de oameni pozitivi

Nu asculta oamenii care iti spun exact ce trebuie sa faci. Asculta-i pe acei cativa speciali care te incurajeaza sa faci fix ce iti spune inima ta. 

In cele din urma, oamenii din viata sunt cei care iti demonstreaza persoana care esti. Si viata este prea scurta pentru a petrece timpul cu oameni care iti fura fericirea. Cand iti eliberezi sufletul de puterea oamenilor negativi, inveti sa traiesti cu adevarat.

Iata cateva motive pentru a petrece mai mult timp alaturi de oameni pozitivi.

1. Uneori cele mai obisnuite lucruri pot fi cu adevarat extraordinare doar daca le faci cu oamenii potriviti.

2. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa renunti la ce nu poti controla si sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poti controla - cum ar fi oamenii pe care alegi sa ii ai in jurul tau.

3. Iti doresti sa ajungi precum acei cativa oameni cu care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Asigura-te ca astfel de persoane sunt cele potrivite si ca te inspira sa ajungi acolo unde iti doresti.

Citește și:

4. Oamenii potriviti pentru tine sunt cei care te inspira sa fii persoana care ti-ai dorit intotdeauna sa fii. Tine minte asta. Oricine te ajuta sa treci peste greutatile vietii cu o inima calda, buna si rabdatoare este un prieten de pastrat.

5. O relatie sanatoasa nu va necesita niciodata sa iti sacrifici fericirea, alte relatii importante, visurile sau demnitatea ta.

6. Nu asculta oamenii care iti spun exact ce trebuie sa faci. Asculta-i pe acei cativa speciali care te incurajeaza sa faci fix ce iti spune inima ta.

7. Relatiile sanatoase nu se intampla peste noapte - ele necesita timp, rabdare si doi oameni care isi doresc cu adevarat sa isi petreaca timpul impreuna pentru a crea ceva semnificativ si durabil.

8. Ce oferi unei alte persoane este ceea ce iti oferi tie insati. Cand tratezi oamenii cu dragoste, te inconjori de dragoste.

Citește și:

9. Persoanele pe care nu le bagi in seama pot fi persoanele de care vei avea nevoie maine. Nu fi prea ocupata si fa-ti timp pentru cei care conteaza cel mai mult.

10. Fii atenta la lucrurile marunte pentru ca atunci cand iti este dor de cineva iti vor lipsi cele mai marunte lucruri - precum sesiunile de ras impreuna.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.