Setari Cookie-uri

Meditatie pentru energie mai multa si stres mai putin

Daca te simti obosita dupa o saptamana lunga la birou, dormi ca sa te odihnesti, iesi in oras cu prietenele ca sa te relaxezi si fa meditatie ca sa te reenergizezi! Iti propunem o sedinta de meditatie pentru energie foarte simpla si eficienta!

Starea de oboseala accentuata pe care o resimti este si din cauza stresului cu care te confrunti zi de zi. Lucrurile sunt destul de simple: stresul cotidian nu te afecteaza doar la nivel psihic, ci si fizic, te simti obosita si molesita, simti ca n-ai putere, iti este somn. O solutie este sa faci meditatie pentru energie!

Meditatie pentru energie si stres mai putin

Ca sa faci fata stresului cotidian, care vine cu atat de multe efecte negative, incearca sa faci meditatie pentru energie. Practicata constant, te va ajuta sa fii mai relaxata, dar si sa elimini starile de oboseala constanta. Beneficiile pe care meditatia ti le aduce vizavi de energizarea corpului au fost si demonstrate.

Potrivit unui studiu citat de youbeauty.com, realizat de cercetatorii de la Universitatea New Mexico (SUA), persoanele care fac meditatie mindfulness isi pot creste nivelul energiei si reduce durerea.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: BlurryMe, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.