Setari Cookie-uri

5 remedii naturale care combat crampele menstruale puternice

Cel putin o saptamana pe luna trebuie sa trecem prin corvoada simptomelor, de la tulburari homonale si de dispozitie pana la modificari corporale si dureri insuportabile. Sunt si cazuri mai fericite, e drept, depinde mult si de alti factori.

Crampele menstruale puternice pot fi imblanzite cu antispastice, odihna si rabdare. Daca preferi sa nu iei pastile, iti recomand remediile pe care le-am vazut pe womenideas.net.

Se pare ca au efecte benefice asupra organismului afectat de avalansa hormonala care vine insotita de stari fluctuante si dureri. Nu trebuie sa faci cine stie ce potiuni cu gust de neinghitit. Inainte sa vina menstruatia, mananca mai des marar, ananas, bea ceai de menta si alte lichide despre care o sa-ti spun in randurile urmatoare.

Pune mai mult marar in mancare

Mararul are capacitatea de a combate aerofagia – apare cand oamenii ingereaza o cantitate mare de aer in timpul mesei si este caracterizata prin senzatia de prea plin –, balonarea abdominala. Implicit, aceasta planta diminueaza durerile intense provocate de crampele menstruale.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: vareennik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.