Setari Cookie-uri

10 Trucuri psihologice de succes care te pot ajuta sa obtii ceea ce iti doresti 

Creierul uman este destul de dificil de inteles. Insa in momentul in care reusim sa ii descifram modul in care lucreaza, invatam sa apreciem si haosul si sa il folosim in avantajul nostru. 

6. Daca vrei sa pari un mare ascultator, spune ce a spus persoana care a vorbit. Mare atentie, insa: incearca sa spui cu cuvintele tale. Astfel va crede ca ai ascultat si ca ai inteles ce a vrut sa transmita.

7. Daca ti-a ramas intepenita in cap o melodie si vrei sa scapi de ea, mai ascult-o o data... insa de data aceasta pana la final. Este mai greu sa mai canti o piesa dupa ce ai ascultat-o cap-coada.

8. Daca vrei ca cineva sa fie de acord cu tine, da din cap in timp ce ii explici. Este foarte posibil ca oamenii cu care discuti sa te imite neintentionat. Dupa ce au dat din cap cu tine in timp ce vorbeai, cel mai probabil vor ajunge sa fie de acord cu tine.

9. Daca ai intalnit o persoana noua si vrei ca aceasta sa te placa, incalzeste-ti mainile inainte de a face cunostinta cu ea. Oamenii se simt in largul lor in jurul oamenilor cu maini calde.

10. Daca vrei ca persoanele din jurul tau sa iti accepte sfaturile, spune ca ai auzit asta de la parinti sau bunici. Multe persoane tind sa aiba mai multa incredere in membrii familiei mai in varsta decat ele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.