Setari Cookie-uri

Beneficiile vitaminei E si de ce sa o introduci in rutina zilnica de frumusete

Tu stii care sunt beneficiile vitaminei E in rutina zilnica de infrumusetare? Astazi m-am gandit sa-ti spun care sunt efectele acestui ingredient atunci cand este folosit pentru ingrijirea parului, in hidratarea tenului sau impotriva ridurilor.

Vitamina E aduce o serie de beneficii neasteptate daca este folosita corect in ritualurile de frumusete. Cresterea mai rapida a parului si ameliorarea arsurilor solare sunt doar cateva dintre efectele utilizarii unui ulei natural pe baza de vitamina E.

foto interior si prima pagina: Aedka Studio, Shutterstock

Alaturi de o alimentatie sanatoasa pentru o piele perfecta, vei obtine cele mai bune rezultate daca folosesti un ulei pe baza de vitamina E.

Beneficiile vitaminei E in vindecarea ranilor

In mod normal, daca te gandesti la tratarea arsurilor de gradul I pe cale naturala, aloe vera este solutia care iti vine in minte. In cazul in care nu ai la indemana aceasta planta, si vitamina E este un ajutor de nadejde! Organismul tau produce in mod natural colagen, care ajuta la cicatrizarea ranilor. In acest caz, vitamina E protejeaza colagenul produs de piele si accelereaza vindecarea celulelor deteriorate.

Citește și:

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.