Setari Cookie-uri

Cum gasesti puterea de a merge mai departe cand esti tinuta in trecutul dureros?

Sunt unele momente in care simti ca esti la pamant si nu mai ai puterea de a te ridica de acolo. Ti-au cazut aripile si ti s-au inmuiat picioarele, sufletul iti este greu iar inima este facuta bucati. Ce ai de facut intr-un astfel de moment? Poti ramane in continuare acolo, plangand, regretand ce s-a intamplat si punandu-ti intrebarea "Cum ar fi fost daca..."sau poti sa iti imaginezi ca aceasta perioada prin care treci este inceputul unui capitol maret pentru tine.

Pasul 2: Fa planuri

Dupa ce ai suferit, este timpul sa incepi sa iti pregatesti planurile. Ce trebuie sa stii este faptul ca aceste obiective nu trebuie sa fie uriase sau chiar daca obiectivele sunt uriase, pasii pe care ii faci pot fi mici. Cel mai important este sa faci un plan.

Si inca ceva: scrie-ti planul pe hartie. Lipeste acea hartie pe oglinda de la baie, pe usa de la frigider, pe dulapul de la bucatarie sau pe volanul masinii tale - de fiecare data cand o vei vedea, citeste planul.

Pasul 3: Pune planul in actiune

Da, ai facut planuri. Insa aceste planuri sunt minunate doar daca faci ceva in privinta lor.

Esti speriata? Cu siguranta! Cine nu ar fi? Iesi din zona de confort si incerci sa iti construiesti din nou viata. Trebuie sa depasesti aceste temeri pentru ca fericirea sa isi faca loc din nou in viata ta. Ai rabdare si alege cu grija deciziile pe care le faci.

Citește și:

In cazul in care ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ceri sfatul oamenilor dragi din viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.