Setari Cookie-uri

Cum sa tii corect o cura de detoxificare

Detoxificarea este importanta pentru organism, dar este bine de stiut ca ea trebuie facuta cu mare precautie si in cel mai natural mod. Acest proces se face la fiecare schimbare de anotimp sau macar la 6 luni.

Detoxifierea este procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism. Organismul uman are o capacitate naturala limitata de detoxifiere a toxinelor naturale, iar uneori capacitatea de detoxifiere a corpului nostru este depasita. Dieta de detoxifiere este utila pentru a ajuta organele implicate in procesul de digestie si curatare a colonului.

Cum iti dai seama daca organismul tau este invadat de toxine?

In primul rand fii atenta la unul din urmatoarele semnale de alarma: balonare, constipatie, aciditate, indigestie, raceli frecvente, migrene, astenie, oboseala, gust neplacut al gurii, transpiratie urat mirositoare. Totul incepe in colon, organul cheie al sistemului digestiv in curatarea organismului. Metodele de detoxifiere pot tinti intreg organismul sau unele organe mai afectate (ficat, rinichi, plamani, piele).

Citește și:

Reguli de urmat cand te apuci de o detoxificare

Hidratarea - minim 2,5 - 3 litri de apa plata/zi; in aceasta perioada renunta la alcool, fumat, cafea. O zi pe saptamana bea numai sucuri de legume si fructe.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Foxys Forest Manufacture Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.