Setari Cookie-uri

Alimentele pot avea un gust diferit dupa cafea

Alimentele pot avea un gust diferit dupa o ceasca de cafea, sustin oamenii de stiinta.

Potrivit unui nou studiu publicat in „Journal of Food Science”, cofeina poate afecta capacitatea receptorilor de gust de a simti ingrediente cum ar fi zaharul.

foto interior si prima pagina: amenic181 Shutterstock

Cercetatorii americani au efectuat un experiment cu participanti impartiti in doua grupuri. Primul grup a primit cafea decofeinizata, iar al doilea, cafea cu cofeina.

Cei care beau des cafea au sustinut ca zaharul li s-a parut mai putin dulce, imediat ce au consumat aceasta bautura. De asemenea, studiul a constatat ca efectul cafelei fara cofeina este aproape similar cu cel asupra unei persoane care bea cafea cu cofeina.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.