3 Modalitati prin care iti poti curata aura de energia negativa

3 Modalitati prin care iti poti curata aura de energia negativa

In momentul in care te confrunti cu probleme, esti stresata, te simti trista si nu iti mai gasesti puterea de a merge mai departe, si aura ta are de suferit. Emotiile negative pot duce la crearea unor blocaje in energia fizica, in cea emotionala si, intr-un final, in aura. 

2. Vindecarea aurei:

Aura ta poate fi deteriorata din cauza traumelor si a experientelor neplacute din viata. Pentru a iti vindeca aura pe cont propriu, incearca aceste tehnici simple care ajuta la eliminarea blocajelor psihice si la eliberarea energiei negative:

- iertarea - iertand persoana care ti-a gresit nu doar ca renunti la durerea din trecut, ci si stergi energia negativa din aura ta;

-vizualizarea - imagineaza-ti o lumina alba care iti umple corpul de energie si se plimba de la varful degetelor de la picioare pana in crestetul capului. Pe masura ce se misca, aceasta lumina elimina orice parte intunecata sau tulbure din aura ta.

3. Protejarea aurei:

Dupa curatarea si vindecarea aurei, aceasta trebuie protejata de daunele viitoare. A empatiza cu cei din jurul tau este un gest foarte frumos deoarece inseamna ca iti pasa si intelegi cum se simte persoana care sufera. Uneori ii poti simti durerea. Daca esti sensibila la energia altora, o poti prea fara sa iti dai seama.

Pentru a iti proteja aura, incearca aceste metode:

- constientizare - recunoaste cand emotiile pe care le consideri ale tale apartin altei persoane. Daca cineva din jurul tau este furios, identifica aceasta emotie si recunoaste-o, insa aminteste-ti ca este furia ei, nu a ta.

- iubeste-te - protejeaza-te de atacurile negative iubindu-ti sufletul.

De asemenea, aceasta melodie te ajuta sa iti relaxezi spiritul si sa iti cureti aura.

foto share si prima pagina: Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri