Setari Cookie-uri

A fost desemnata cea mai buna dieta de slabit pentru 2017!

Inainte de a incepe un plan de slabit, cere parerea unui nutritionist de incredere. El iti va recomanda cea mai buna dieta pentru tine, care iti asigura nutrientii de care are nevoie organismul.

Dintr-atatea cure de slabire inventate si incercate, e greu sa iti dai seama care este cea mai buna dieta care te poate ajuta sa dai jos kilogramele in exces. De cele mai multe ori trebuie sa incerci un anumit regim, ca sa vezi daca da rezultate sau nu. De reusita depind si stilul de viata, si modul cum functioneaza metabolismul fiecaruia.

foto interior si prima pagina: Luna Vandoorne Shutterstock

Inainte de a incepe un plan de slabit, cere parerea unui nutritionist de incredere. El iti va recomanda cea mai buna dieta pentru tine, care iti asigura nutrientii de care are nevoie organismul. Sau va personaliza dieta desemnata de US News & World Report pentru anul acesta, 2017, ca fiind cea mai eficienta, scrie womanmagazine.co.uk.

Din cele 38 de planuri diferite de slabire, printre care Weight Watchers, The Mayo Clinic diet si Fexitarian diet, cura de slabire DASH este cea mai buna dieta de slabit.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.