Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care toate persoanele toxice din viata ta le au in comun

Persoanele toxice te vor face de multe ori sa iti doresti sa rezolvi si problemele lor. Vor dori sa simti ce simti si ele si sa fii responsabila pentru ce se intampla cu ele.

6. Persoanele toxice au nevoie de dovezi - ele te vor convinge sa renunti la anumite persoane pentru a fi cu ele si vor avea nevoie de dovezi ca esti alaturi de ele.

7. Persoanele toxice te fac sa te aperi - ele sunt manipulatori cu experienta si se concentreaza pe probleme, nu pe solutii.

8. Persoanele toxice nu sunt interesate de lucrurile care sunt importante pentru tine. De fapt, lucrurile bune care se intampla in viata ta sunt nesemnificative pentru ele si le impiedica sa se concentreze asupra propriilor scopuri. Fereste-te de persoanele care iti gasesc defecte si te indeamna sa gresesti.

Persoanele toxice te vor face de multe ori sa iti doresti sa rezolvi si problemele lor. Vor dori sa simti ce simti si ele si sa fii responsabila pentru ce se intampla cu ele. Cu toate acestea, problemele lor nu sunt niciodata rezolvate pentru ca odata ce le-ai ajutat cu o situatie dificila, apare inevitabil alta. Persoanele toxice isi doresc simpatia si sprijinul tau, motiv pentru care vor crea drama dupa drama pentru a le obtine. Rezolvarea si salvarea nu functioneaza niciodata cu acestea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.