Setari Cookie-uri

Alege bucurie pentru copilul tau

Compasiunea pentru tine insati inseamna sa te respecti, sa accepti si sa alegi bucurie in viata ta. Compasiunea pentru tine si copilul tau este mai usor de inteles atunci cand iti intelegi ce nu este ea de fapt.

Alege bucurie pentru tine si alege fericire pentru copilul tau in orice fel, in fiecare zi.

"Va veni un moment in calatoria spirituala cand vei incepe sa faci alegeri dintr-un loc foarte diferit. Si daca o alegere ajunge sa sustina adevarul, sanatatea, fericirea, intelepciunea si dragostea, atunci este alegerea potrivita!" - Angeles Arrien.

foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin Shutterstock

Citatul de mai sus evidentiaza cel mai bine ce inseamna compasiunea pentru propria persoana. Potrivit psihologului JoAnn Stevelos, cel mai important este sa te iubesti pe tine si sa iti iubesti copilul. Fara compasiunea, lumea ar fi un loc singuratic in care tu si copilul tau v-ati simti vulnerabili si abandonati. Invatand sa ai compasiune pentru tiine si pentru cei din jurul tau te vei ajuta sa intelegi mai bine de ce are nevoie copilul tau de la tine.

Citește și:

Compasiunea pentru tine insati inseamna sa te respecti, sa accepti si sa alegi bucurie in viata ta. Compasiunea pentru tine si copilul tau este mai usor de inteles atunci cand iti intelegi ce nu este ea de fapt:

1. Compasiunea nu este legata de minciuni si de ascunderea adevarului. Cand ascundem adevarul de noi insine si de oamenii dragi din viata noastra, ne impiedicam singuri sa fim prezenti pe deplin si ajungem sa traim fara teama.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.