Cojile verzi ale nucilor au efecte antiinfectioase, depurative si stimulatoare ale activitatii tiroidei. Frunzele de nuc au proprietati hipoglicemiante, diuretice, previn si combat infectiile tubului digestiv si pe cele renale.
Beneficiile consumului de nuci sunt numeroase. Nucile verzi contin o cantitate foarte mare de iod si iti ofera energia de care ai nevoie, fiind printre alimentele aproape complete din punct de vedere nutritiv. Acestea sunt bogate in fibre si vitamine: A, E, cele din complexul B (B2, B6, B9, B12), magneziu si antioxidanti. De asemenea, contin acizi grasi esentiali Omega-3, precum si melatonina.
foto interior si prima pagina: savitskaya iryna Shutterstock
Cojile verzi ale nucilor au efecte antiinfectioase, depurative si stimulatoare ale activitatii tiroidei. Frunzele de nuc au proprietati hipoglicemiante, diuretice, previn si combat infectiile tubului digestiv si pe cele renale.
Adjuvant in tulburarile de stomac
Curele de nuci sunt un remediu bun pentru tulburarile de stomac si intestine: diaree, constipatie. Poti manca miez de nucă zilnic (100 de grame pe zi).
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- De Ziua Mondială a Veganismului - Sfaturi de specialitate pentru cei care doresc să devină vegani
- Ţii post sau eşti vegan? Iată cum poți obține proteinele necesare, chiar și cele prezente în surse de origine animală!
- Cinci gustări sănătoase care țin sub control pofta de dulce
Citeste continuarea pe Realitatea.net