Setari Cookie-uri

Beneficiile consumului de nuci

Cojile verzi ale nucilor  au efecte antiinfectioase, depurative si stimulatoare ale activitatii tiroidei. Frunzele de nuc au proprietati hipoglicemiante, diuretice, previn si combat infectiile tubului digestiv si pe cele renale.   

Beneficiile consumului de nuci sunt numeroase. Nucile verzi contin o cantitate foarte mare de iod si iti ofera energia de care ai nevoie, fiind printre alimentele aproape complete din punct de vedere nutritiv. Acestea sunt bogate in fibre si vitamine: A, E, cele din complexul B (B2, B6, B9, B12), magneziu si antioxidanti. De asemenea, contin acizi grasi esentiali Omega-3, precum si melatonina.

foto interior si prima pagina: savitskaya iryna Shutterstock

Cojile verzi ale nucilor au efecte antiinfectioase, depurative si stimulatoare ale activitatii tiroidei. Frunzele de nuc au proprietati hipoglicemiante, diuretice, previn si combat infectiile tubului digestiv si pe cele renale.

Adjuvant in tulburarile de stomac

Curele de nuci sunt un remediu bun pentru tulburarile de stomac si intestine: diaree, constipatie. Poti manca miez de nucă zilnic (100 de grame pe zi).

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.