Setari Cookie-uri

Femei, nu va mai bateti capul cu aceste lucruri. Veti fi mai fericite!

Sunt o femeie in continua dezvoltare. Ma straduiesc la fel ca si ceilalti. Incerc sa invat din orice conflict, din orice experienta. Viata nu este niciodata plictisitoare. - spune Oprah Winfrey.

4. Nu da doi bani pe greselile facute

De ce? Este foarte simplu - pentru ca nu le poti schimba si pentru ca suferind de pe urma lor nu le poti repara. Daca poti lua masuri pentru a rezolva/ repara o greseala, minunat... insa, daca nu o poti face, atunci nu mai sta sa te plangi cu privire la aceasta situatie. Mergi mai departe, pana la urma toata lumea face greseli.

5. Nu da doi bani pe durerea unei persoane care te-a facut sa suferi

Intentiile tale de a avea grija de o persoana care te-a ranit si care ti-a frant inima sunt admirabile, insa cam atat. Nu mai trai in trecut. Esti puternica si capabila (mai mult decat capabila) sa intelegi ca avand grija de acest om vei ramane sa traiesti ca si pana acum si nu iti vei mai putea construi viitorul la care visezi.

6. Nu da doi bani pe moda

Daca esti o persoana care poarta doar ce ii place, atunci este minunat! Daca esti o persoana care poarta doar tinute care sunt "in trend" si care incearca sa tina pasul cu schimbarile in mod, atunci gresesti maxim! Este ridicol sa faci asta. Mai mult, cheltuiesti o suma incredibil de mare pe imbracaminte... iar cu acesti bani iti poti cumpara cele mai frumoase amintiri in schimbul unor carpe pe care le vei purta doar cateva luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.