Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care trebuie sa le incerci cand te simti singura

Sentimentele de izolare pot fi tulburatoare nu doar pentru creierul nostru, ci si pentru suflet. Studiile arata ca singuratatea si izolarea sociala cresc riscul de hipertensiune arteriala si pot duce chiar si la aparitia unor boli ale inimii. 

4. Gaseste sa faci ceva creativ... indiferent de cat de simplu este

Nu trebuie sa fie ceva extraordinar. Incearca o carte de colorat sau un puzzle, un colaj sau un experiment nou care sa te scoata putin din zona de confort. Poti invata o limba noua, de exemplu.

5. Ajuta o persoana care are nevoie

Facand asta simti ca iti este usurata singuratatea deoarece reusesti sa fii mai putin auto-concentrata. Ar putea fi un vecin sau un prieten de pe un site de socializare care se va bucura la un comentariu in care il sustii si il ajuti sa mearga mai departe.

6. Fa bine in aceasta lume

Fa-ti timp pentru a face fapte mici pentru alte persoane. Astfel, reusesti sa iti dai seama ca nu esti singura in singuratatea ta si te vei simti mult mai bine.

7. Vizualizeaza un loc unde vrei sa fii

Gaseste locul sufletului tau... acel loc in care esti cu adevarat fericita si linistita. Si daca nu poti ajunge in acest moment acolo, vizualizeaza acest loc in toate detaliile sale. Pentru un scurt moment, fii fericita acolo!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.