Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care trebuie sa le incerci cand te simti singura

Sentimentele de izolare pot fi tulburatoare nu doar pentru creierul nostru, ci si pentru suflet. Studiile arata ca singuratatea si izolarea sociala cresc riscul de hipertensiune arteriala si pot duce chiar si la aparitia unor boli ale inimii. 

8. Bucura-te pentru alte persoane

Sa fii fericita pentru cei din jurul tau chiar si atunci cand acestia fac ceea ce tu ti-ai dori sa faci, te poate face sa te simti ca si cum ai fi acolo cu ei. Este linistitor si vindecator. Chiar si cand faci asta pentru doar cateva minute, iti spun sincer ca te vei simti mai bine... si, culmea, vei simti chiar si fericire.

9. Trateaza singuratatea ca un vechi prieten care a venit sa te viziteze (desi nu a primit nicio invitatie)

Acesta este un mod de a rezista tuturor lucrurilro pe care le simti. Ai grija de furia ta si de toate emotiile dureroase - accepta-le cu compasiune. Ai grija si de singuratatea ta ca si cum ar fi un vechi prieten. Mesajul tau ar trebui sa fie urmatorul: "Buna, Singuratate! Vad ca ai venit din nou sa ma vizitezi." Cand accepti aceste emotii dureroase cu compasiune, ele sunt dezamarmate si astfel reusesti sa le indepartezi si sa iti usurezi durerea.

Citește și:

10. Reaminteste-ti ca viata nu este intotdeauna distractiva si ca maine este o noua zi

Nimeni nu este fericit tot timpul si trebuie sa intelegem asta. Viata nu este intotdeauna frumoasa, iar singuratatea este unul dintre momentele neplacute din acest drum al nostru. Ai rabdare cu singuratatea ta si poate ca maine va fi mai usoara, mai putin dureroasa. Apoi, in urmatoarea zi va fi si mai usoare. Toate emotiile sunt trecatoare.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.