Setari Cookie-uri

Alege o frunza de toamna si noi o sa iti spunem tot ce nu stiai despre tine

Astazi avem un test special de toamna care va dezvalui adevarul despre personalitatea ta. In imaginile de mai jos avem opt frunze de toamna in culori diferite, iar tu trebuie sa alegi doar una.

1. Daca ai ales.. frunza neagra

Negru este culoarea puterii. Daca ai ales aceasta frunza esti o persoana independenta, increzatoare in fortele proprii si, uneori, putin exigenta. Ai o vointa puternica si preiei controlul in mainile tale in orice situatie. Esti una dintre acele persoane care pot lupta pentru ceea ce isi doresc fara a ezita. Pe de alta parte, poti fi destul de conservatoare. Asadar, nu uita sa nu iei intotdeauna lucrurile prea in serios si ca din cand in cand sa mai faci si o pauza si sa te distrezi, sa te bucuri de viata.

2. Daca ai ales.. frunza albastra

Albastru este culoarea increderii. Esti una dintre acele persoane care isi pastreaza intotdeauna promisiunile. Oamenii te cred cu usurinta, insa pentru a iti castiga increderea, trebuie sa munceasca foarte mult. Iti place sa actionezi in momentul in care trebuie - aceasta este strategia ta preferata. Planifici fiecare pas pe care il faci si evaluezi toate riscurile posibile inainte de a lua orice decizie. Deschiderea sufletului in fata unei alte persoane si afisarea sentimentelor pot fi dificile pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.