Setari Cookie-uri

Alege o frunza de toamna si noi o sa iti spunem tot ce nu stiai despre tine

Astazi avem un test special de toamna care va dezvalui adevarul despre personalitatea ta. In imaginile de mai jos avem opt frunze de toamna in culori diferite, iar tu trebuie sa alegi doar una.

7. Daca ai ales.. frunza rosie

Rosu este culoarea curajului si a increderii. Esti o persoana optimista si activa, care iubeste la nebunie sa fie in centrul atentiei. Persoanele ca tine reprezinta adevarata forta in orice echipa (fie ca vorbim de planul profesional sau chiar personal). Esti mereu plina de energie si pregatita sa mergi inainte pe drumul tau, indiferent de cat de dificile par sa fie obstacolele care apar in calea ta. Poate, de aceea, atat de multi oameni aleg sa stea in compania ta.

8. Daca ai ales.. frunza galbena

Galbenul este o culoare a fericirii si a bucuriei. Esti o persoana foarte distractiva, intotdeauna cu zambetul pe buze. Ai o minte foarte creativa si intotdeauna vii cu idei noi... una dupa alta. Cu toate acestea, aducerea acestor ganduri la viata nu este intotdeauna usoara pentru tine, insa acest lucru nu te deranjeaza prea mult. Iti place sa fii perfectionista si, uneori, esti prea dura cu tine insati. De asemenea, alegi mai mereu sa analizezi totul si ai excelente abilitati in comunicare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.